Etichete: separator element, separator de apă, mult, Ieftine element separator, De înaltă Calitate de separator de apă, China, mulți, mulți Furnizori.

383.53lei
  • In stoc
  • r9891


  • Numărul De Model: element de filtrare 2010PM
  • Tip: filtru

  • Tip De Unitate: (20 piese/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 40cm x 35cm x 25cm (15.75in x 13.78in x 9.84in)
  • Greutate Pachet: 6.0kg (13.23lb.)

RACOR 2010PM (30 DE MICRONI) ,COMBUSTIBIL SEPARATOR de APĂ ELEMENT de ÎNLOCUIRE PENTRU 500FG Rapid detalii is_customized:Da Tip:Filtru de Retur Nume de Brand:RACOR Structura:Cartuș Numărul de Model:2010PM NOI RACOR 2010PM/TM/SM (30MICRON / 10MICRON / 10 MICRONI) ELEMENT PENTRU 500FG/FH. NOI RACOR 2040PM/TM/SM (30MICRON / 10MICRON / 10 MICRONI) ELEMENT PENTRU 900FG/FH. NOI RACOR 2020PM/TM/SM (30MICRON / 10MICRON / 10 MICRONI) ELEMENT PENTRU 1000FG/FH. Descriere produs compania noastră de specialitate în Filtru și Filtru componente de servicii. În scopul de a satisface cererea de pe piață , vă oferim mai jos produse de bună calitate cu cel mai bun pret: filtru de Aer, lubrifiant filtru, filtru Combustibil, ulei Hidraulic filtru de Ulei, separator de aer,de combustibil-separator de apă,de înaltă densitate filtru, filtru element de tăiat sârmă, filtru de aer Cabină și altele filtru.Putem face produse personalizate cum ar fi non-coventional tip filtru acestui produs de a folosi ahlstrom papaer , acest produs a folosi tehnologia de sudare,și inelul de etanșare este după mare temperatura ulei rezistentă tant test,am promisiunea de calitate este cel mai bun

Politica De Returnare

·Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb in 14 zile cu plin de bani rambursare (cu excepția de transport maritim), atât timp cât produsele sunt în forma originală. vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine . Returnat trebuie să fie în starea inițială.

·Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita! Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Rentautobucuresti.ro. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.


Scrie o recenzie

Produse similare