Etichete: iluminare led, kit iluminare din spate, kit led-uri, Ieftine iluminare led, De înaltă Calitate de fundal kit, China kit led-uri Furnizori.

19.94lei 21.20lei
  • In stoc
  • r9608


  • Nume De Brand: JYSMPJDZ
  • Tip: Conduce IC
  • Starea: Noi
  • Cerere: calculator

  • Greutate Pachet: 0.1kg (0.22lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Dimensiunea Pachetului: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Toate-a rundă de 15-24 inch LED light bar LCD modificat de fundal cu LED kit

Mai târziu în 2014, cel mai puternic, introducerea noului pachet

Avantaje 1: cu Ajutorul unui nou original importate margele lampa, mai bine luminozitatea, temperatura de culoare de corecție;

Avantaje 2: noul program de CONDUS transversală a stimula bord, suport 12-30V largă de tensiune de intrare;

Avantaje 3: 3 seturi de 1, liber să taie! 15-24 inch universal versatil;

Avantajele 4: luminozitate Reglabilă! (O mulțime de produse on-line cu preț, în fapt, nu este cu funcția de reglare a intensității luminoase)

[Cross-flow bord caietul de sarcini] 7cm * 2 cm (lungime * latime) curent Constant de înmatriculare, de asemenea, cunoscut sub numele de impuls placa

【Bară de lumină caietul de sarcini】: 540mm * 4mm * 2mm (L * W * H)

【Tensiune de intrare】: 12V ~ 30V largă de tensiune

【Lista de accesorii】: LED light bar * 2 + curent constant bord + cablu

De ce este comun? La Această secțiune de lumina pentru trei margele lampa cu 1 grup, în conformitate cu cerințele actuale de liber tăiat scurt, cum ar fi 19 widescreen noi sunt folosite de obicei în jurul valorii de 420mm, atunci trebuie doar să urmați regulile de un grup de trei tăiate la lungimea corespunzătoare Poate fi foarte convenabil! La

Pot fi modificate pentru cele mai multe dintre ecranul LCD de pe piata, lățimea pot fi plasate în original LCD slot (grosime generale a ecranului, există două, unul este de 7mm, unul este de 9mm grosime, această secțiune poate fi instalat), utilizarea de adeziv față-verso Fix, ușor de instalat, luminozitate foarte mare, ușor de a modifica,

(Pur și simplu, tv LCD modificat LED-uri, este original LCD lampă și înaltă tensiune bord în lumină LED bar + curent constant placă)

(Mulți prieteni întrebat, Cum să știu care lampa trebuie să fie înlocuit? Aici , pur și simplu a declarat, 1: verificați lungimea barei de lumină, lumina bar lungime este egală cu lungimea de lampa originala, 2: verificați curent constant placa de tensiune de intrare de 12-19V, tensiunea este egală cu originale de înaltă tensiune de bord de tensiunea de intrare)

( Cum să-l modifice? Acesta este un set de cum să modificați, de fapt, foarte simplu, acest set direct în driver-ul de bord poate fi, echivalentul a un înlocuitor direct din original (de înaltă presiune bar + lampa), cum de a introduce originale de inalta presiune, cum acest set de bun ~ ~ Amintiți-vă că există o interfață definiție la interfața de curent constant de bord, care poate fi andocat, prin definiție, și un driver de placa )

Notă: vă Rugăm să aveți o anumită abilitate, spiritul de explorare, cunoștințe de bază a circuitului de prieteni pentru a trage, deși instalarea nu este complicat, dar nu putem oferi unul câte unul pentru a răspunde, de exemplu, ceea ce este o problemă ridicată de bare de presiune, poate nu suport on-line Pentru a rezolva toate problemele de instalare, nu știu prietenii, vă rog, cu atenție împușcat.

Nevoie de un separată de curent constant placă vă rugăm să trage

Trebuie să dublu-adezivă vă rugăm să trage &

【】 Caracteristici:

1, acest produs este original display dedicat lumini, luminozitate mare, nu se pot uita direct

3, CONDUS de particule de aproape, de înaltă densitate amenajarea importate LED-uri luminoase patch

4, viață lungă, pentru afișare design, viata de 100.000 de ore

5, ușor de instalare, utilizare față-verso adeziv poate fi atașat la original monitor LCD slot, sau detașați în altă parte

6, de economisire a energiei, de putere este de doar 8W. Original patru LCD putere este, în general, 24W.

Modificat de fundal cu LED avantaje:

(1) bec general pentru a face lumina de fundal este activată atunci când luminozitatea este foarte închis la cald pe deplin lampa înainte normale de luminozitate și fundal cu LED-uri pentru a face un boot este normal luminozitatea nu este nevoie să așteptați.

(2) lampă obișnuită pentru a face lumina de fundal consumul de energie nu este energie, iluminare de fundal cu LED atat de economisire a energiei și de protecție a mediului.

(3) și viața este o lampă obișnuită să facă mai mult de trei ori de fundal, viața nu are nevoie de iluminare din spate, și o investiție beneficiu pentru viață.

Pentru acest magazin este acum lansat pentru un DIY modificat LED backlight.

NOASTRE de lumini cu LED-uri sunt la pretul de vânzări directe, a salutat număr mare de comanda negocieri

Poze pentru fizic selecție aleatorie de fotografiere, vă rugăm să Amoy Prieteni se uite cu atenție la poză, după satisfacția de a trage ~


Di Vasina
2018-01-23
5/5
came send. packed in tube seller immediately sent super. item description соответсвует. seller recommend. more'll order this seller.
Zorro Boban
2017-12-16
5/5
Shipping packaging is a bit peculiar but works well to protect the led bars.They are shipped inside a rigid pvc pipe. The item was used to repair a 22" TV so i had to shorten the bars , following the indication to cut 3 leds at a time, i have counted 9 leds and cutted the bar so it matched the lenght of the screen. Attached bars with double sided adhesive tape as described,replaced original ccfl inverter with the new supplied regulator and that's it my monitor works again fine! Very cost effective repair for displays with broken backlight. Hope they keep working as good as now for many years.
Yann Stanislawski
2018-04-07
5/5
All perfectly! Thank you.
Kbburton4
2017-11-14
5/5
all working, diode without dead. запаковано пакетиком with in tube. recommend.

Scrie o recenzie

Produse similare