Etichete: cititor de carduri, usb smart card reader, smart card reader, Ieftin cititor de carduri, De înaltă Calitate usb smart card reader, China smart card reader Furnizori.

468.68lei 544.98lei
 • In stoc
 • r9481


 • Nume De Brand: haweel
 • Interfață: USB
 • Instalare: Extern
 • Tip: Memory Stick Card
 • Pachet: Da
 • Sloturi Pentru Carduri: Single

 • Greutate Pachet: 1.95kg (4.30lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 8cm x 7cm x 5cm (3.15in x 2.76in x 1.97in)
 • Tip De Unitate: (20 piese/lot)

Această interfață USB PC/SC Smart Card Reader citește ambele IC/carte de IDENTITATE într-un singur dispozitiv. Cu acest dispozitiv integrat, puteți utiliza cu ușurință IC/carte de IDENTITATE pentru a trece de identificare poarta pentru e-comercial are nevoie și de a menține telefonul mobil informații de pe cartela SIM

1) Suport Universal Serial Bus caietul de sarcini

2) Conformitatea cu Microsoft PC/SC caietul de sarcini și Plug-and-Play

3) Suport Microsoft Smart Card pentru Windows

4) sistemul de operare Windows 98SE/me/2000/XP/VISTA, Windows 7, Windows 8, Windows 10; MAC 10.7, Linux

5) sursa de Alimentare: USB Alimentat

6) de Tip USB: USB 2.0 (1.1 Compatibil)

7) IC Card (Cardul Inteligent): SLE4418/4428, SLE4432/4442, SLE4436/5536, 12C, Suport 3V/5V IC Smart Card

OEM sunt bine ati venit! putem imprima clientului opere de artă și logo-ul

1. Toate articolele vor fi expediate în termenul promis. Va vom informa prin e-Mail dacă nu există nici o întârziere. 2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. de la Rentautobucuresti.ro, numărul de telefon este important atunci când e ceva urgent.

1. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de către autoritățile vamale, taxe de import, impozite sau alte taxe vamale. 2. Vă rugăm să furnizați dovada video termen de 5 zile după ce primiți dacă există o problemă de calitate, problemele vor fi rezolvate cu restituire sau de înlocuire. 3. Vă rugăm să ne informați în termen de 2 zile după ce primiți produsul greșit. Va putem oferi discount, de înlocuire sau de restituire după confirmare. 4. Oferim gratuit întreținere în termen de 6 luni. 5. Promovare produse numai de oferta de înlocuire și servicii de întreținere; restituirea nu este acceptat (cu excepția produselor greșite primite.)

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, Feedback-ul dvs. Pozitiv va fi mult mai apreciat. 2. Dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 2. Vom lucra cu tine până când sunteți mulțumit. Noi credem că prietenoasă de comunicare poate rezolva toate problemele.

1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea. 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.

1. Mai frecvente Întrebări și Răspunsuri despre Tablete. 2. Poate ai ceva probleme cu tableta, dar nu este rupt sau deteriorat, trebuie doar să faceți câțiva pași simpli.


Lyudahrabinska
2018-03-20
5/5
all ok. fast shipping

Scrie o recenzie

Produse similare