Etichete: cravata cravata pește, cravata bijuterii, cravată tesatura, Ieftine cravată cravată pește, De înaltă Calitate lega de bijuterii, China lega Furnizorii de material.

290.64lei
 • In stoc
 • r944


 • Tip: DC/AC Invertoare
 • Tip De Ieșire: Single
 • Greutate: 2.8KG
 • Nume De Brand: PowMr
 • Tensiune De Intrare: 22V~45Vdc
 • Tensiunea De Ieșire: 120V(90V~140V)OR230V(190V~260V)
 • Frecvența De Ieșire: 50Hz /60Hz
 • Putere De Ieșire: 1 - 200KW
 • Curent De Ieșire: 9.09 A(110V) 5.04 O(220V)
 • Dimensiune: 280.00*166.00*55.00mm
 • Numărul De Model: GTI-1000W

 • Greutate Pachet: 2.8kg (6.17lb.)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

1000W 30V/36V Grid Tie Inverter MPPT funcția de undă Sinusoidală Pură 110V SAU 230V ieșire 60 72 de CELULE panoul de intrare pe grid tie inverter

Notă:Pentru Invertor,am 110V și 220V tensiune de ieșire, NOI,UA,UE,marea BRITANIE ,4 tipuri de prize. vă rugăm să lăsați un mesaj sa-mi spui de ieșire de curent ALTERNATIV de tensiune și tip Soclu vrei,multumesc!

Intrare DC: 30V/36V 60 72Cells Panouri

AC de ieșire: 110V sau 230V c. a.

Putere:1000W

Plug:UE,AU,US,UK Plug.

Lista De Pachete:

1. 1buc Micro invertor

2. 1buc manual de utilizare(engleza)

3. 1buc AC Cablu

Descriere:

Smart Grid Tie inverter este o unitate compactă,care, direct convertește curentul continuu în curent alternativ pentru alimentarea aparatelor și/sau echipamente de birou și conectarea la reteaua de utilitati.AC de ieșire de la Smart Micro invertor este sincronizat și în fază cu rețeaua de utilități.Este un dispozitiv cheie de sisteme de generare a energiei, cum ar fi PV sistem de generare a energiei.

Smart Micro invertor special design optimizat pentru a lucra cu modularizarea de DC surse de alimentare care include masă de module solare, 18V(36cells),24V(cu 60 de celule) și 36V (72cells) Moncrystal și/sau policristaline, panouri solare și baterii.Inteligent Micro-invertoare sunt stabliation,de încredere și de înaltă eficiență de conversie elemente.Este cea mai buna alegere pentru PV sistem de generare a energiei.

Smart Micro invertor poate fi cu ușurință plasat și atașate la raft dedesubt de modulul PV.Nu este nevoie sapces independent pentru instalare și low voltage DC wre se conectează la modulul PV la smart Micro invertor poate elimina riscul de înaltă tensiune DC.Distribuite modularizarea filosofie de design pentru smart micro inverter asigură productivitate a întregului sistem și nu va afecta printr-un singur punct de eșec.Fiecare Smart Micro invertor este conectate individual la fiecare modul PV în matrice.Acest unic configuation înseamnă că un individ Maximum Power Point Tracker(MPPT) controlează fiecare PV module în serie care pot fi afectate de umbrire,de murdărie,de orientare sau de nepotrivire,etc.

Smart Micro inverter asigură performanțe de top pentru maximizarea producției de energie din întregul sistem FOTOVOLTAIC și devine rentabilitatea investiției în mai puțin timp

Parametri Tehnici:

Caracteristici:

1.Unic de design de circuit,alegerea de import industriale, componente electronice,o mai mare eficiență,performanță mai stabilă.

2.Creative MPPT tehnologie,eficiență de peste 99%,mai rapid și mai sensibil reacție,mult mai fiabile.

3.Paralel tip de design pentru DC intrare și modularizarea design pentru inverter,volum mic,distribuit de instalare ușor de configurare a sistemului,flexibil pentru combinație,puternic expansibilitate de sistem.

4.Adoptarea de înaltă frecvență transformator de izolare de tip,de înaltă eficiență,și de înaltă securitate.

5.Perfect electrice funcția de protecție.

6.Carcasa din aliaj de aluminiu,nu rugineste,rezistent la căldură și rezistente la frig, precum și anti-coroziune. 7.Obtinerea circuit electronic design,aspect de proiectare și alte tehnologia de bază de Patente.

Instalare:

Indicator LED:

1. LED-ul roșu se aprinde în orice condiții enumerate mai jos:

o. De joasă tensiune de protecție(DC tensiune de intrare mai mică decât Min. tensiune de intrare de invertoare )

b. Protecție supra-tensiune(DC tensiune de intrare mai mare decât Max. tensiune de intrare de invertoare)

c. Protecție supra-temperatură (invertoare va fi închis pentru puterea de ieșire când temperatura a corpului de invertoare mai mare decât 65-75.)

Și invertor va fi reporni în mod automat atunci când temperatura corpului de invertor până la 40-50.

d. Rețea de alimentare vina de protecție (atunci când 110VAC sau 220VAC grila pană de curent și/sau s-a împiedicat.

e. Islanding protecție: invertor va fi închis automat pentru puterea de ieșire atunci când deconectați cu rețeaua electrică.

Condiții De Garanție:

Perioada de garantie: 15 ani perioada de garanție limitată.

Timp de garanție Începe: Din data de conosament

Garanție de Dovezi: B/L, Produs(e) număr de serie(s), Produs(e) modelul, și completat un certificat de garantie.

Dacă dispozitivul dvs. are un defect sau defecțiune în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să contactați distribuitorul dvs. sau de instalare.


Chiara D2
2018-01-24
5/5
very good! already installed.
Artik Kob
2017-11-09
5/5
item is received in good packaging .....
Milkypirate
2018-04-09
5/5
Seller was very kind, There was an issue with my adres but that got resolved quickly. The package was delivered within a week! Planning on installing it next weekend.
David Castro77
2018-03-24
5/5
Everything Ok

Scrie o recenzie

Produse similare