Etichete: Trucuri Magice, Magia De Scenă, truc magic, Ieftine trucuri magice, De înaltă Calitate magia de scenă, China truc magic Furnizori.

23.17lei 26.65lei
 • In stoc
 • r9084


 • Performanța Forma: Magia De Scenă
 • Material: Plastic
 • Tip: Variate Prop
 • Caracteristici: Aflați,Cu Dvd,Ușor De A Face,Incepator,Profesionist,Magicieni,Strada,Etapa
 • culoare: Rosu,argintiu
 • Intervalul De Vârstă: Adulti
 • Gen: Unisex
 • Locul de Origine: Shanghai, China (Continentală)

 • Greutate Pachet: 0.15kg (0.33lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
 • Tip De Unitate: mulțime (2 buc/lot)

Cauciuc fa ke banana pictata manual in diferite nuante, de a face să pară atât de real, încât trebuie să fie foarte aproape (inci) în scopul de a realiza că nu este un fruct real. Puteți transforma o eșarfa galbenă cu o banana sau vice-versa. Imaginați-vă produce mai multe banane de la oriunde în emisiunea ta, creând un amuzant și original, "glumă", care generează multe râsete din audiență. Un element de calitate care ar trebui să fie prezente în fiecare act de comedie de un magician repertoriul.

Produse excelente pentru magician profesionist. Ele sunt mult mai realiste decât spuma sau burete produse, și pot fi folosite de centimetri distanță de spectator.

Pictata manual in diferite nuante, de a face să pară atât de real, încât trebuie să fie foarte aproape (inci) în scopul de a realiza că nu este un fruct real. Puteți transforma o eșarfa galbenă cu o banana sau vice-versa. Imaginați-vă produce mai multe banane de la oriunde în emisiunea ta, creând un amuzant și original, "glumă", care generează multe râsete din audiență. Un element de calitate care ar trebui să fie prezente în fiecare act de comedie de un magician repertoriul. Produse excelente pentru magician profesionist. Ele sunt mult mai realiste decât spuma sau burete produse, și pot fi folosite de centimetri distanță de spectator. - Vezi mai multe la: http://www.chinamagictricks.com/rubber-banana-p-4839.html#sthash.Qkd8dKVS.dpuf

Vă rugăm să citiți

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. (Cele mai multe elemente sunt transport gratuit, nu este nevoie să plătească pentru taxa de transport maritim în acest fel). Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Plata:

Acceptam orice plată pe care doriți, puteți să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să utilizați alte plăți.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

1. Va vom returna dacă se întoarcă la elementele în termen de 3 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv, fără nici un prejudiciu sau pierdut. Și cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

2. Toate gimmick trimite vor fi inspectate de către noi înșine, unul câte unul, așa că, dacă orice problemă, vă rugăm să ne furnizați orice dovezi (foto sau video), după ce ne-am examina, va trimite un nou truc pentru tine. (cel mai mult timp, nu este gimmick problema, e cumpărătorul nu știu cum să-l joace)

Feedback-Ul Și Litigii:

1. Elementele pe care le-a primit cu orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va slove pentru tine, nu se deschide dispute.

2. Ta sinceră și directă feedback-ul și evaluări sunt foarte importante pentru noi! Aceasta arată cât de sincer și de ajutor suntem, și-l ajută să se stabilească noastre la rang de aici, de la Alibaba.

3. Am nevoie de plângeri și dispute foarte în serios, și vom lua fiecare acțiune în termen de motiv pentru a rezolva reclamația dumneavoastră înainte de a posta feedback-ul dumneavoastră.


Scrie o recenzie

Produse similare