Etichete: transport gratuit la scară, scară magazin, cântare net, Ieftin transport gratuit la scară, De înaltă Calitate scară magazin, China cântare net Furnizori.

481.19lei 553.10lei
 • In stoc
 • r8706


 • Max de Măsurare a vitezei: 60m/min
 • Numărul De Model: KA-300
 • Disponibil Măsura Lungimea: 870mm
 • Semnal De Ieșire: TTL / EIA-422-O
 • Secțiune Transversală Dimensiune: 25mm X 34mm
 • Nume De Brand: CHINO
 • Rezoluție: 1um/ 5um(0.001 mm/0.005 mm)
 • Punctul De Referință: o unitate pe 50mm
 • Precizie: +/- 3, 5, 10 (20 gradul, 680 F 1000mm)
 • Element nume : scară liniară
 • Dacă include accesorii: Da(cu protejeze capac, șuruburi și accesorii)

 • Greutate Pachet: 3.5kg (7.72lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 50cm x 15cm x 15cm (19.69in x 5.91in x 5.91in)
 • Tip De Unitate: bucata

Transport gratuit Sino KA-Seria 300 5um Rezoluție KA-300 870mm scară liniară 0.005 mm CHINO KA300 870mm optice scară pentru CNC

Achiziționarea note

1. Acest ordin este pentru Sino KA-300 870mm cu 5V / TTL / 0.005 mm (5um/ 5micro) rezoluție și conector DB9;

2. Noi de aprovizionare 0,001 mm rezoluție, fiecare 0,001 mm(1um) scară ar trebui să cost suplimentar de 20$, pentru suplimentare, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda;

3. Putem face scară la 24V, EIA-422-a și alte specificații diferite, pentru detalii vă rugăm să ne contactați;

4. Pentru conținut: 1 bucată * Sino KA-300 870mm scară liniară

Când plasați o comandă, puteți alege o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport (cu excepția transport gratuit). Vom trimite articolele în timpul de livrare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Vom rambursa tarifele pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt centrele condițiile inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Oferim a1-luna înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit,cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


Scrie o recenzie

Produse similare