Etichete: cel mai bun piatra de ascutit, piatra de ascutit, piatra de ascutit 3000, Ieftine cel mai bun piatra de ascutit, De înaltă Calitate, piatră de ascuțit, China piatra de ascutit 3000 de Furnizori.

101.78lei 124.10lei
  • In stoc
  • r61919


  • Nume De Brand: retemporel
  • Tip: Ascuțitoare

  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.869kg (1.92lb.)

Piatra de ascutit set vă ajută să vă taie nimic cu ușurință atunci când aveți o situare cu adevărat de ascuțiți cuțitul, dalta, sau topor.

Realizate din grad profesional Oxid de Aluminiu, atât de scump ulei NU este necesară; utilizați doar Apă și tu esti bine să plec. Funcționează mai bine decât un diamant piatra de ascutit pentru cutite.

Non-alunecare de bambus titularul păstrează tot ce sigur astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre Japonezi gresie alunecarea de pe tejghea.

Whetstone cuțit ascuțitoare face ca toate lamele dura mai mult - de a folosi grosier 3000 de pietriș pentru a prep și finisati lama apoi finish finisare și lustruire cu 8000 parte.

Taie nimic cu ușurință și de a realiza adevărata precizie de un profesionist atunci când aveți o situare cu adevărat de ascuțiți cuțitul, dalta, sau topor.

De la Alb Corindon, atât de scump ulei NU este necesară; utilizați doar Apă și ești bine să plec!

Non-alunecare de bambus titularul păstrează tot ce sigur astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre asta alunecarea de pe tejghea.

Piatra de ascutit set face toate lamele dura mai mult - de a folosi grosier 3000 de pietriș pentru a prep și finisati lama apoi finish finisare și lustruire cu 8000 parte.

Dimensiune: 18 * 6 * 3 cm

Conținutul Pachetului:

1 x 2-Sided Cutit Ascutit de Piatra

1 x titularul de bază

1 x Cuțit clip

1 x cutie de bambus

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.


Scrie o recenzie

Produse similare