Etichete: jumping jack, pahar pentru, wacker wm80, Ieftine jumping jack, Sticlă de înaltă Calitate pentru, China wacker wm80 Furnizori.

69.64lei 76.55lei
  • In stoc
  • r61869


  • Locul de Origine: China (Continentală)
  • Tip: Instrument De Putere Părți
  • Numărul De Model: WM80 BS600 BS45 BS52 BS50-2 BS60Y DS70 DS720

  • Greutate Pachet: 0.13kg (0.29lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (2 buc/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 12cm x 8cm x 9cm (4.72in x 3.15in x 3.54in)

REPLACEMNET 2X JUMPING JACK VEDERE GALSS SE POTRIVEȘTE CEL MAI WACKER MODELE WM80 BS45 BS52 BS50-2 BS50-4 BS60-2 BS60-4 BS60Y BS62Y BS70-2I BS700OI DS70 DS720 SI MAI MULTE LIVRARE GRATUITA IEFTINE RAMMER CIOCAN MANIPULEZE PIESE P/N 13971

Principalele caracteristici și specificații:

M26 X 1,5 MM,

ORDINEA ÎN MULTIPLI DE 2 BUC

APLICAȚII:

SE POTRIVEȘTE WACKER-NEUSON CEL MAI MODEL(E) WM80 BS45 BS52 BS50-2 BS50-4 BS60-2 BS60-4 BS60Y BS62Y BS500 BS600 BS650 BS700 BS700I BS70-2I BS700OI DS70 DS720 SI MAI MULT SI MAI MULT.

CRUCE DE REFERINȚĂ:

ÎNLOCUIEȘTE OEM PART#(S): WACKER 0013971

PACKEAGE INCLUDE:

2 X OCHELARI DE VEDERE

POZELE POT SPUNE MAI MULTE ATUNCI PUTEM ,CEEA CE VEZI ESTE CEEA CE VEȚI PRIMI ,VĂ RUGĂM SĂ ASIGURAȚI-VĂ CĂ SE POATE POTRIVI MOTORUL, ÎNAINTE DE A CUMPARA PE EA.

DETALII DE TRANSPORT MARITIM NOI NAVEI ELEMENT(E) DE LA WORDWIDE,CU EXCEPȚIA APO/FPO. MAI TOATE ELEMENTELE SUNT GRATUITE EXPEDIATE DIN CHINA FOLOSIND HONGKON SAU CHINA POST AER ÎNREGISTRAT MAIL , DACĂ PACLAGE WIGHT ESTE MAI MULT DE 2KG SAU DIMENSIUNEA PACHETULUI ESTE MAI MARE DECÂT 90CM ,VOM FOLOSI EMS SAU NAVĂ CU DOUĂ SAU MOR COLETE PRIN CHINA / HONGKONG POST AIR MAIL. TIMP DE TRANSPORT MARITIM : TRANSPORTUL DEPINDE DE DESTINAȚIE ȘI TIMP DE VĂMUIRE SAU DE FORȚĂ MAJORĂ ȘI DE ALȚI FACTORI, CEL MAI COUNTRUES ÎN TERMEN DE 15 LA 25 DE ZILE LUCRĂTOARE , DACĂ NU PRIMIȚI ÎNTR-O LUNGĂ PERIOADĂ DE TIMP ȘI DORIȚI SĂ OBȚINEȚI ELEMENT(E) PARAVAN DE SUDURA TE ROG ALEGERE EXPRES INTERNAȚIONAL ,CUM AR FI DHL/UPS/FEDEX /EMS , VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ADRESA DVS. DACĂ ESTE SAU NU DE ZONĂ DE LA DISTANȚĂ PENTRU A EXPRIMA , ÎN CAZUL ZIP ESTE O ZONĂ DE LA DISTANȚĂ ,VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU NOI PENTRU A ADĂUGA SURCHAGE DE US$35 , ÎN CAZ CONTRAR, VA LIVRA ELEMENTUL PRIN EMS SAU ALTELE.

DETALII DE PLATĂ ACCEPTĂM ESCROW AICI.TOATE CARDURILE DE CREDIT MAJORE SUNT ACCEPTAT PRIN PLATA SECURIZATĂ CU ESCROW INSTANT ESCROW DE PLATĂ ESTE PREFERATĂ DE PLATĂ,VOM ACCEPTA CU PLĂCERE WESTER UNION.VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI DACĂ AVEȚI NEVOIE DE O ALTĂ METODĂ DE PLATĂ . VĂ RUGĂM SĂ ACORDE CU PROMPTITUDINE THRU.SISTEMUL DE CUSTODIE PENTRU A FINALIZA TRANZACȚIA PENTRU CEL MAI RAPID DE TRANSPORT MARITIM CA ACEST LUCRU ESTE SAFTE ȘI UȘOARĂ METODĂ. NE VA LIVRA COMANDA DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNDATĂ CE PLATA DVS. ESTE ELIMINAT.

GARANȚIE 12 LUNI DE GARANȚIE . CUMPARA CU INCREDERE! DACĂ NU SUNTEȚI MULȚUMIT CÂND VOI PRIMI PRODUSUL.VĂ RUGĂM SĂ RETURNAȚI-L ÎN TERMEN DE 14 ZILE PENTRU INLOCUIRE SAU BANII INAPOI. DAR VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A REVENI. DACĂ ELEMENTUL ESTE DEFECT, ÎN 3 LUNI , VA VOM TRIMITE UN ÎNLOCUITOR FĂRĂ EXRA ÎNCĂRCĂTOR, SAU OFERTA DE RAMBURSARE DUPĂ CE NE-RECEPTOR ELEMENTUL DEFECT. DACĂ ELEMENTUL ESTE DEFECT, DUPĂ 3 LUNI,PUTEȚI TRIMITE-L ÎNAPOI LA NOI. VĂ VOM TRIMITE UNUL NOU DUPĂ CE A PRIMIT ELEMENTUL DEFECT.DAR TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ TAXĂ SUPLIMENTARĂ DE TRANSPORT.

POLITICA DE RETURNARE NOI NU ACCEPTĂM RETURURI/PUNCTURI . VREM CA TU SĂ FII FERICIT CU ACHIZIȚIA.VOM FACE TOATE EFORTURILE REZONABILE PENTRU A CORECTA ORICE PROBLEME CU COMANDA DVS.. ÎN CAZUL ÎN CARE COMANDA AJUNGE DETERIORAT SAU ELEMENT(E) CARE SUNT GĂSITE DEFECTE ,TREBUIE SĂ NE ANUNȚAȚI ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA PRIMIRE. PRODUS(E) VA FI TRIMIS ÎNAPOI CĂTRE CUMPĂRĂTOR DUPĂ CE A DAT DOVEZI FOTOGRAFICE PRIN E-MAIL.MARFA POATE FI RETURNAT ÎN TERMEN DE PATRU SĂPTĂMÂNI DE LA CUMPĂRARE. PRODUS(E) TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN NOI, NE-FOLOSIT STARE, IN AMBALAJUL ORIGINAL, COMPLET CU TOATE MATERIALELE DE AMBALARE, DOCUMENTE, ETC. PRODUS(E) CARE AU FOST ÎN STAGNAT ,SAU NU ÎN NOILE CONDIȚII, NU VA FI ACCEPTAT. DACĂ SUNT DOAR NEMULTUMITI CU STAREA DE ELEMENTUL(E) SAU DE A SCHIMBA MINTEA TA DESPRE EA.PUR ȘI SIMPLU TRIMITE-O ÎNAPOI ÎN TERMEN DE 7 ZILE DE LA PRIMIREA TIMPUL ȘI NE VA TRIMITE UN ALT PE SAU TRIMITE UN ALT UNUL SAU OFERI O RAMBURSARE. TOATE DECLARAȚIILE SUNT SUPUSE LA 20% ȘI RE-STOCARE TAXĂ.ACEASTĂ TAXĂ ACOPERĂ DE PROCESARE CARD DE CREDIT, COSTURILE ȘI CHELTUIELILE DE RETURNARE OBIECTE DE INVENTAR.TAXELE DE TRANSPORT SUNT NON-RAMBURSABILE. VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE RETURNARE .

ALTELE

NOI NU SUNT RESPONSABIL PENTRU ORICE TAXE VAMALE SAU TAXE LA IMPORT. VOM LĂSA FEEDBACK-UL POZITIV DE LA PRIMIREA DE PLATĂ,VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI DACĂ NU SUNTEȚI MULȚUMIT CU ELEMENTUL DUPĂ CE-L PRIMEASCĂ. TOATE E-MAILURILE SAU MESAJELE VOR FI RĂSPUNS ÎN TERMEN DE 1 ZI LUCRĂTOARE. DACĂ NU PRIMIȚI RĂSPUNSUL NOSTRU ,VĂ RUGĂM SĂ RE-TRIMITE E-MAIL ȘI VĂ VOM RĂSPUNDE LA TINE CÂT MAI CURÂND POSIBIL. CUMPĂRĂTOR SERIOS NUMAI! VĂ ROG SĂ VĂ PUNEȚI LICITAȚI DOAR DACĂ SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI TERMENII. NOI EN-GROS, VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU NOI PENTRU MAI MULTE EN-GROS PRETUL NU VOM DISPPOINT PENTRU TINE ! DACĂ NU AȚI GĂSIT CEEA CE CĂUTAȚI,VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ CONTACTAȚI CU NOI PRIN E-MAIL SAU MESAJ PE Rentautobucuresti.ro,,AM PUTEA AVEA SAU PUTEȚI SĂ-L PENTRU TINE .

DESPRE NOI

DUMNEAVOASTRĂ MICI PIESE DE MOTOR ONE-STOP SURSĂ

"CALITATEA ESTE TOTUL ..."

CALITATEA ESTE CHEIA SECRET PENTRU SUCCESUL NOSTRU ÎN PIAȚA GLOBALĂ.

EXPRES PLATA SI SERVICII DE LIVRARE PENTRU COMANDA DVS.

ACEST LUCRU ESTE DRAGON PIESE DE MICI DIMENSIUNI -ESTE UN FULL KOMMER MOTOARE MICI MAGAZIN ÎN SHENZHEN CHINA, UN DISTRIBUITOR GLOBAL DE CALITATE PROFESIONALĂ,DE PRECIZIE PIESE DE SCHIMB PENTRU FERĂSTRAIE, COSITOARE,FREZE CU PERII,TRIMMER,POMPA DE APA ,SCUTERE, DU-TE CARTURI ȘI MULT MAI MULT . GAMA NOASTRA DE PRODUSE CUPRINDE FERME ȘI GRĂDINĂ, MAȘINI ,UTILAJE FORESTIERE , UTILAJE DE CONSTRUCTII SI MULTE ALTE MOTOARE MICI, ÎNLOCUIRE PIESE DE SCHIMB ȘI ACCESORII PENTRU A SE POTRIVEȘTE CELE MAI MULTE BRANDURI DE RENUME MONDIAL.NOI TRANSPORTA PIESE PENTRU APROAPE ORICE MARCA DE PUTERE QUIPMENT.VOM LIVRA O PARTE(E) DE AER ȘI DE ETANȘARE LA NIVEL MONDIAL. TOATE PRODUSELE NOASTRE VIN DIN CHINA, CU PRETURI BUNE , ELE SUNT DE BRAND NOU. SCOPUL NOSTRU ESTE DE A DE LIVRARE DE PRODUSE DE CALITATE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI, LA CELE MAI MICI PRETURI POSIBILE.ECHIPA NOASTRĂ LUCREAZĂ DIN GREU PENTRU A GĂSI CELE MAI BUNE BARGINS DE PE PLANETĂ ȘI PREȚURILE NOASTRE ȘI SELECȚIE DE PRODUSE REFLECTĂ ACEST EFORT . NOI FACEM CELE MAI BUNE NOASTRE DE A OFERI CLIENTULUI 110%. VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU


Scrie o recenzie

Produse similare