Etichete: borcane din material plastic 20g, cosmetice set jar, container cosmetice, Plastic ieftin borcane 20g, Cosmetice de înaltă Calitate set jar, China container cosmetice Furnizori.

84.38lei
  • In stoc
  • r61596


  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • Numărul De Model: AY81P(20)(3 stack)-C=5 set
  • Dimensiune: 4.4 Dia cm
  • Material: Plastic

  • Dimensiunea Pachetului: 23cm x 19cm x 1cm (9.06in x 7.48in x 0.39in)
  • Tip De Unitate: mulțime (15 buc/lot)
  • Greutate Pachet: 0.11kg (0.24lb.)

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți :

a) taxe de Import , impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport .

Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului .

b ) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina

ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpărare .

Made in Taiwan care pot fi Stivuite Clar 20gr / 20ml Borcane ~ 15 bucata Kit

Aceste de bună calitate, clar si 20 de grame borcane cosmetice sunt Făcute în Taiwan. Cel mai frumos lucru despre aceste containerele pot fi stivuite este că puteți șurub dintre parteneri împreună pentru a face stive de borcane cu baza borcane în partea de jos. În acest fel puteți ține lucrurile împreună. Și, deoarece acestea sunt clare, puteți vedea în interiorul fără a fi nevoie să le deschideți. Modul în care funcționează este faptul că fiecare mijloc este dublu filet, adică are filetul pe partea de jos și filetat pe partea de sus. Deci, fiecare mijloc acționează ca un capac la oala sub ea si ca o mini-oală în sine. Baza borcane sunt doar filetate pe partea de sus, așa că folosiți-le în partea de jos a stivei și șurub, fie dintre parteneri sau un capac pe partea de sus. Veți primi următoarele 15 bucati: 1) 5 borcan baze și 5 capace. Aceste baze de borcane sunt pentru a fi utilizate în partea de jos a stivei. Poți doar să înșurubați dintre parteneri pe partea de sus a bazei 2) 10 dublu filetate pot fi stivuite dintre parteneri . Aceste puteți stivă pe ambele parti partea de sus și de jos. Deci, acest kit contine 15 ghivece (plus cele 5 capace de la partea de sus a fiecare stivă). Dimensiuni Aproximative:

1 11/15" (4,4 cm) diametru

Singur Borcan: 17/18" (2,4 cm) înălțime

Double Stack Borcan: 1 7/9" (4,5 cm) înălțime

Triple Stack Borcan: 2 3/5" (6.6 cm) înălțime

Quad Stiva Borcan Turn: 3 7/16" înălțime

Quint Stiva Borcan Turn: 4 1/4" inaltime

Capacitate: Fiecare borcan deține aproximativ 20 ml

Culoare: clar

** Transport Gratuit **

TRANSPORT GRATUIT pentru următoarele țări:

Australia, India, Indonezia, Iran, Israel, Japonia, Iordania, Kuweit, Coreea, Malaezia, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Arabia Saudită, Sri Lanka, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vietnam, Statele Unite Ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania.

Dacă țara dumneavoastră nu este pe lista de mai sus, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim, multumesc.

Va livra mărfurile către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post. Număr de urmărire vor fi furnizate de către cumpărător după nava de mărfuri.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpărare.

Cândva vamale vor verifica coletul si uneori nu vor. Va vom trimite produsul la fel de cadou sau de probă și a pus mai mică valoare de pe factura pentru a ajuta clientul evita taxa de import. Cele mai multe dintre clienții noștri nu se percepe nicio taxa sau cost suplimentar. Dacă aveți orice cereri speciale, vă rugăm să recomanda-ne o dată plasa comanda.

Toate produsele vor fi expediate din Taiwan, cu bună carton și ambalaje bun stare.

Va fi livrat bunuri către Economia de Transport maritim de Chunghwa Post.

Va sfatuim de urmărire numărul de referință după ce trimite coletul.

Vă rog nu licitați dacă nu puteți accepta detalii de transport maritim.


Scrie o recenzie

Produse similare