Etichete: tankless incalzitor de apa duș, incalzitor de apa duș, tankless incalzitor de apa, Ieftine tankless incalzitor de apa duș, De înaltă Calitate, duș incalzitor de apa, China tankless incalzitor de apa Furnizori.

383.86lei
 • In stoc
 • r61546


 • Depozitare / Tankless: Instant / Tankless
 • Capacitate: fără sfârșit de alimentare cu apă caldă
 • Tensiune (V): 230v
 • Modul de Control: Microcomputer
 • Eficiența Energetică Clasa A: Clasa
 • Stil: Vertical
 • Putere (W): 2100-5000W
 • Instalare: Montat Pe Perete
 • Timp pentru a pieței: Aug-15
 • certificare: CE,EMC,EMF,GS,RoHS,CB
 • Nume De Brand: Orager
 • Materialul Carcasei: Plastic

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 2.0kg (4.41lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 17cm x 10cm x 26cm (6.69in x 3.94in x 10.24in)

Stimate Client,

Incalzitor de apa sunteți în căutarea este tankless incalzitor de apa, asta înseamnă că, fără mare rezervor de apă ca tradiționale de stocare a apei de încălzire, acest boiler poate oferi instantanee de apă caldă și de apă fierbinte capacitate este nici o limită, nu trebuie să se incalzeste apa , trebuie doar să porniți încălzitorul de apă ori de câte ori aveți nevoie pentru a utiliza apă caldă,și apoi la apa caldă va ieși la încălzire în termen de câteva minute după ce porniți încălzitorul de apă,nu contează cât de mult ai folosi apa fierbinte, apa caldă va continua până când opriți încălzitorul de apă.

Niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu apă caldă se va epuiza atunci când utilizați acest tip incalzitor de apa cu excepția apei-deficit sau de putere-off .

Deci, putem rezumat sale caracteristici de mai jos:

Nu, stai, nici o limită pentru apă caldă ,să vă bucurați de apă caldă ori de câte ori doriți,puteți folosi chiar și apă caldă contineously 24 de ore într-o zi, dacă doriți; Nu este nevoie să se incalzeste înainte de a utiliza, apa caldă va ieși la încălzire în termen de câteva minute după ce porniți încălzitorul de apă,aveți nevoie doar să-l oprească imediat după utilizare,nu orice pierdere de apă sau energie electrică; o infinitate de alimentare cu apă caldă,economie de timp,economie de apă,energie electrică de economisire; de înaltă calitate de element de încălzire are o bună coroda rezistență și acido-rezistente,cu o viață mai lungă durată, încălzire instantanee eficiență de până la 99%, Pentru că nu au mare rezervor de apă,este foarte cameră de economisire și ușor de instalare ,nu este foarte grele pe perete, nu este nevoie să vă faceți griji că va cădea Multiplica de protecție, în condiții de siguranță și de încredere: Uscat - încălzire de protecție. Protecție supra-temperatură. Peste presiunea apei de protecție. Scurgeri de electricitate de protecție. Anti-șoc electric. Monitorizarea în timp Real. Auto-funcția de verificare.etc. De înaltă calitate ABS capacul este la modă și cu următoarele caracteristici: Antioxidant; rezistent la Uzura; rezistente la Coroziune; temperatură Ridicată de prevenire.

Detalii produs:

Acesta poate fi conectat la orice comună conducte de apă,foarte ușor de instalare

Acesta poate fi, de asemenea, conectat la noastre de specialitate supapa de apă( trebuie să plătească costul de bază, dacă aveți nevoie pentru a cumpara noastre supapei.

Diagrama de instalare:

Vă rugăm să consultați instrucțiuni de instalare și operare,se prepară relativ instalarea de instrumente și materiale,verificarea instalarea circumstanță.

Desigur, puteți conecta acest incalzitor de apa cu 2,3,4,5 chiuvete și dușuri denpends pe cerințele dumneavoastră, apa caldă va fi niciodată a alerga afară atâta timp cât apa suplly și sursa de alimentare este normal.

Opțional Accessaries:

Remarca:

1.dacă alegeți 3500/4500W singur încălzire , pachetul va include numai apă de încălzire a organismului și instalarea șuruburi .

2.dacă alegeți 3500/4500W supapa de încălzire , pachetul va include incalzitor de apa a corpului și toate cele de mai sus arată accessaries.

Pachet:

NOTĂ: produsele vor fi trimise la întâmplare cu orice brand OEM, si poate fi cu ceva Chinezesc

etichete de cuvinte și cuvânt Chinez cutie de ambalare, vă rugăm să ia în considerare înainte de a plasa comanda.

Privire de ansamblu asupra fabrica noastra:

Observație: atunci Când alegeți vânzător este metoda de transport maritim, vom alege orice dispoziție metoda de transport maritim pentru a trimite bunuri, atunci când mărfurile trimis prin China Post Suprafață și China Post SAL , numărul de urmărire va fi, de asemenea, afișate în China Post Aer Parcelă,în acest fel poate dura în jur de 35 la 90 de zile de la livrarea bunurilor.


Scrie o recenzie

Produse similare