Etichete: crusher, Ieftine crusher, Montat pe perete Durabil de a Utiliza Puternic 16oz Poate Concasor cu Deschizator de Sticle.

25.88lei 28.14lei
 • In stoc
 • r61204


 • Ambalare: de cutie de interior
 • Dimensiune: 16oz
 • Tip: 16oz poate crusher
 • Pachet: Caz
 • Finisaj De Suprafață: vopsea spray
 • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
 • calitate: Garantat
 • Cerere: POATE CRUSHER
 • Numărul de Bucăți: 1
 • Numărul De Model: BC-02-16oz
 • Culoare: gri corp și mâner negru
 • Nume De Brand: Toolsbrother

 • Tip De Unitate: bucata
 • Greutate Pachet: 1.4kg (3.09lb.)
 • Dimensiunea Pachetului: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Nostru ergonomic și confortabil căptușit mâner cu neopren prindere face uz de acest gadget convenabil și ușor.

Acest concasor include hardware-ul de montare pentru a instala cu ușurință pe orice lemn masiv, permanent perete sau în știfturi.

Doar pot introduce sau staniu în suport, apucați mânerul de siguranță și trageți în jos rapid. Aceasta vă ajută să ușor liniuță cutii prima.

Produsul nostru este foarte bun pentru persoanele care trec printr-o mulțime de băuturi conserve.

Economisește spațiu în între excursii la reciclare.

Stergeti concasor cu o cârpă umedă pentru a curăța de pe orice reziduuri lipicioase.

1, O singură piesă poate crushser cu 4 șuruburi:

2,Dotat cu o pungă de plastic:

3, apoi se pune într-unul gros maro cutie de interior:

Suntem fabrica pentru concasoare de peste 10 ani. Dacă doriți o cantitate mare pls contact cu mine prin e-mail. Veți vedea datele noastre de contact pe magazinul nostru. Am putea avea de a face altele noi, dacă acțiunile noastre nu este disponibil. Atât va dura mai mult timp, uneori, wen nu avem stoc. Pentru DIY utilizați bună calitate, instrumente de Bucatarie Zdrobeste cutii de aluminiu pentru reciclare. Caietul de sarcini: 16oz dimensiune; CORPUL PRINCIPAL:24.7*8.7 cm LUNGIME 32.5 cm; Spray cu vopsea de finisaj de suprafață; cu mâner; cu șuruburi pentru a instala; Robust crusher face ușor de reciclare; deschizator de Sticle pe bază; 4 șuruburi pentru montare; ecartament Grele de construcții din oțel cu pernă de mâner; Pot capacitate: 16 uncii; Instrucțiuni de utilizare: 1, poate concasor trebuie să fie montate în siguranță de la un lemn masiv de masă sau bancă înainte de utilizare. 2, Sigur poate concasor bine să știfturi cu șuruburi; 3, Pentru a zdrobi cutii de aluminiu: a se Introduce în suport. Apucați mânerul de siguranță și trageți în jos rapid. Ajutor Indiciu: este mai ușor de utilizat, dacă aveți puțin liniuță poate în primul rând. Ambalare:fiecare bucată într-o pungă de plastic, apoi într-o cutie; certificare CE aer lucrări de găurire arme: cu 10 ani de experiență profesională pentru a garanta arme de calitate; daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri si va vom oferi cele mai ieftine tarife. Instrumente profesionale Furnizor de Constructori Alegere Instrumente limitate, Specializat în Efectuarea de lucrări de Găurire Scule! Remarcă: 1, prin China Post Air Mail, acesta este cel mai ieftin mod de a trimite. Dar poate dura mai mult timp pe drum. 2, dacă doriți ca produsul urgent, pls alege alte mai repede expres sau contactati-ne online sau prin mesaje. dacă ai nevoie de o cantitate mai mare pls comanda on-line. De asemenea, puteți să ne trimiteți mesaje on-line pentru informații detaliate. Dacă nu ați putut găsi tipuri vrei, pls contactati-ne. Noi vă va ajuta pentru a găsi potrivite elemente pe care doriți. Putem face atât cu ridicata și cu amănuntul pentru tine. Vom lucra împreună pentru beneficiul reciproc. daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri la e-mail de mai jos pentru prețuri mai mici. Adresa de e-mail: va (a) builderschoicetools (dot) com Contact: Va Telefon:+8613429626426 Skype:bctools1 Whatsapp/Viber/Wechat/Line/te kaokao Vorbi: +8613429626426

Certificare CE aer lucrări de găurire arme: cu 10 ani de experiență profesională pentru a garanta arme de calitate; daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri si va vom oferi cele mai ieftine tarife. Instrumente profesionale Furnizor de Constructori Alegere Instrumente limitate, Specializat în Efectuarea de lucrări de Găurire Scule! Remarcă: 1, prin China Post Air Mail, acesta este cel mai ieftin mod de a trimite. Dar poate dura mai mult timp pe drum. 2, dacă doriți ca produsul urgent, pls alege alte mai repede expres sau contactati-ne online sau prin mesaje. dacă ai nevoie de o cantitate mai mare pls comanda on-line. De asemenea, puteți să ne trimiteți mesaje on-line pentru informații detaliate. Dacă nu ați putut găsi tipuri vrei, pls contactati-ne. Noi vă va ajuta pentru a găsi potrivite elemente pe care doriți. Putem face atât cu ridicata și cu amănuntul pentru tine. Vom lucra împreună pentru beneficiul reciproc. daca vrei cantitate mare, va rugam sa ne trimiteti e-mailuri la e-mail de mai jos pentru prețuri mai mici. Adresa de e-mail: va (a) builderschoicetools (dot) com Contact: Va Telefon:+8613429626426 Skype:bctools1 Whatsapp/Viber/Wechat/Line/te kaokao Vorbi: +8613429626426


Scrie o recenzie

Produse similare