Etichete: vopsea tesatura set, set vopsea, vopsea tesatura consumabile, Țesătură ieftină vopsea set, Vopsea de înaltă Calitate set, China vopsea tesatura consumabile Furnizori.

113.85lei
  • In stoc
  • r481


  • pictura mediu: Panza
  • Numărul De Model: 654
  • Tip: Vopsele Acrilice
  • Ambalare: Set

  • Tip De Unitate: bucata
  • Greutate Pachet: 0.8kg (1.76lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)

Transport gratuit Marmorat Vopsea 5 Culori Set 15cc fiecare Cu Soluție Reflecteze Pentru DIY Textil/Hartie/Lemn Pigment de Artă

Ce este un plutitor pictura?

Plutitoare provenit de la unul dintre artă tradițională din Turcia, este un fel de pigment de cădere pe suprafața apei, cu un băț de bambus sau cu obiecte ascuțite de frumos model decorativ, de creație artistică și de transfer a hârtiei. Pentru pictat model similar cu marmură de cereale, de asemenea, cunoscut sub numele de marmură vopsire arta!

Metoda de utilizare: adeziv soluție de configurare

1 gram de pulbere soluție de adeziv de modulare în 400 de grame de apă (soluție de adeziv modulare praf: apa = 1:40 0), amestecarea uniformă după utilizare.

Gel adeziv soluție modulare proporția pulbere, lichid de viscozitate este mai mare, pentru a apucat de culoare lichid de cereale debit mai lent, soluție adezivă modulare mai puțin praf de proporție, scăzut lichid de viscozitate adeziv, apucat de culoare lichid de cereale curgă mai repede, dar în funcție de principiul de a regla adeziv soluție.

Metoda de utilizare: două. Vopsea de imprimare pași

Înainte de utilizare, vă rugăm să faceți soluție de adeziv, lichid de culoare vă rugăm să se agită uniform înainte de utilizare.

Alege culoarea picături în soluție de adeziv (aproximativ 1-2 cm) din cauciuc lichid de suprafață. Poate se agită ușor, sau utilizarea de instrumente ascuțite (cum ar fi: scobitoare) dinamic lichid de culoare, modul diferit de răzuire mișcare poate produce diferite model decorativ, forma similare marmură cereale.

Hârtie sau pânză la lipici lichid pe suprafața de apă timp de aproximativ 5-10 secunde.

Va fi ridicat după hârtie sau pânză, de culoare până în ziar sau nu hârtia se usuce natural. Înmuierea cu apă sau să stea timp de o jumătate de oră pentru a elimina excesul de lipici soluție, atunci culoarea naturală a aerului de uscare, dar acesta din urmă este culoarea este lumina, în funcție de diferiți utilizatori, pot prezenta diferite de colorare imprimare efect.

După aerul poate fi presat, dar vă rugăm să nu utilizați temperatura este prea mare (40 la 60 de grade Celsius, temperatura).

)


Scrie o recenzie

Produse similare