Etichete: ghivece cu plante perene, costume de baie pentru femei, baie perdele si accesorii, Ieftine ghivece cu plante perene, De înaltă Calitate, costume de baie pentru femei, China baie perdele și Furnizori de accesorii.

503.68lei 530.21lei
 • In stoc
 • r444


 • Numărul De Model: CM - 280S
 • Temperatura De Ieșire: 0-400
 • Nume De Brand: YunlinLi
 • Temperatura De Stabilitate: /
 • Cositor topit conținut: 21.2 KG
 • Putere De Ieșire: 2000W
 • Dimensiuni: 280*200*45mm
 • Intrare Voltagle: 110V/220V
 • Tin pan dimensiune: 280*200*45mm
 • Dimensiune externa: 536*285*120mm

 • Greutate Pachet: 9.0kg (19.84lb.)
 • Tip De Unitate: bucata
 • Dimensiunea Pachetului: 50cm x 50cm x 16cm (19.69in x 19.69in x 6.30in)

BUNA ZIUA DRAGA MEA PRIETEN

Descriere:

Putere :2000W interval de Temperatură :0-400 Celsius grad de Topire tin cantitate :22.2 kg dimensiune Externa :536*285*120mm Tin potul dimensiuni :280*200*45mm Aspecte care necesită o atenție deosebită:

Cositor topit aragaz muncă trebuie să fie plasat într-un neted, rezistent la căldură munca de oameni de afaceri din Taiwan, pentru a evita înaltă temperatură de la tin tin pan stropi.Topit staniu și aragaz temperatura este mai mare, cu grijă locul de muncă, feriți-vă de arsuri.

Tin aragazul în funcțiune pentru prima dată, vă rugăm să nu ardă gunoiul tin pan la oxid de staniu prea repede, vă rugăm să adăugați mici de staniu sau parțial cositor topit în scopul de a menține transferul de căldură într-un timp util.

Tin fără plumb cuptor de topire de muncă trebuie să fie separat de plumb staniu aragaz pus totul (inclusiv plumb), pentru a preveni poluarea cu plumb, face fără plumb staniu plumb, staniu, plumb să necalificat produse.Compania declarație serioasă, dacă aveți astfel de lucruri se întâmplă, compania nu isi asuma nici o responsabilitate.

În apropiere de gaze inflamabile și combustibile și articole explozive este interzisă utilizarea cositor topit cuptor.

Atunci când se deplasează cositor topit aragaz, trebuie să taie alimentare în primul rând, rămâne tin cuptor de răcire la temperatura camerei.

Acest produs este o temperatură ridicată echipamente, amintiți-vă să taie puterea atunci când nu este în uz, în scopul de a evita accidentele.

Pentru siguranța și durata de viață a cuptor staniu, staniu cuptor continuu de lucru nu mai mult de 12 ore.

Pentru motive de siguranță personală și mașina poate funcționa în mod normal, amintiți-vă să nu pentru a arde, gol atunci când este utilizat pentru a vă conecta cu puterea de "pământ" este folosit, în același timp, să acorde o atenție la "pământ" nu se ridica la "zero".

Compania de cositor topit cuptor cuptor adoptă rafinat din TAI titan material importate din Japonia, după ce a ridicat temperatura de calcinare timp tin pan pan suprafața corpului va deveni aur galben sau albastru, aparține fenomen normal, este, de asemenea, proprietățile materialelor metalice asta.

Produsul garantia calitatii este tot folosesc acest brand în toate părțile, cu condiția de a accesoriilor originale, în caz contrar, calitatea nu este o garanție.

Client în uz, fiert acid, alcalin, sub condiția de puternic corozive materiale, cum ar fi zgura staniu, staniu tigaie și element de încălzire nu este în garanție.

Această tin aragaz nu sunt produse rezistente la apa, notă moistureproof în uz. caracteristicile de performanță:

1, Cm serie de lipire fără plumb cuptor configurare putere de încălzire, pot dizolva rapid de lipire fără plumb bar, la temperatura camerei până la 450 de grade celsius la doar 25 de minute (în funcție de mărimea sobei nu va fi ușoară diferență).

2, de către microcalculator cip inteligent de control, dublu afisaj digital, intuitiv, clar sensibilitate la căldură, repede înapoi la temperatură, de compensare a temperaturii.

3, fără plumb tin pan importate titan material, rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la coroziune, rezistenta la uzura si durabil.

4, cuptor staniu set directă a datelor de intrare cu ajutorul butoanelor tactile, simplu și precis.

5, mașină de stabilit, datele pot fi conservate pentru o perioadă lungă de închidere, întreruperile de energie electrică.

Trei, mediu de lucru:

1, tensiune de lucru: AC220 plus sau minus 10 v (110 v) pot fi personalizate

2, temperatura de functionare: 0-55 grade

3, temperatura de lucru: lista de Ambalare

Pachetul complet lista din acest produs este după cum urmează:

1, tin cuptor, mașină de *1 bucată

2, instrucțiunile de utilizare * 1 bucată

3, zgura staniu racleta *1 bucata (cu excepția pentru modele personalizate)

6, asigurare tub*2 bucata


Ryzhih Alina
2017-11-21
5/5
The bath is a very solid Ti alloy, and not a cheap plating like other sellers. So far, the 110V US version we received appears to be of good build quality, was delivered within 10 days using DHL, and we would certainly buy from this store again. Future buyers note they will update the automated brokers processing number with your actual tracking number after a few days, and send an email notification with the details once shipped. Thanks again, =)

Scrie o recenzie

Produse similare