Etichete: bell bell, bell budism, clopotul tibetan, Ieftine clopot clopot, Clopot de înaltă Calitate budism, China clopot tibetan Furnizori.

101.58lei 149.38lei
  • In stoc
  • r1033


  • Tema: Dragoste
  • Nume De Brand: HUARONGKANGYOU
  • Material: Material Organic
  • Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi

  • Greutate Pachet: 0.85kg (1.87lb.)
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 30cm x 20cm (7.87in x 11.81in x 7.87in)
  • Tip De Unitate: bucata

Dimensiune: (3.2X6.2) inch Greutate: (295.5) g

Bine ati venit la meu storeDear

Client, vă Mulțumim pentru vin

Mă bucur să introducă asta , Din poze, ai putea vedea că este foarte frumos,

mare colectie sau ca un cadou pentru prietena ta! să te binecuvânteze noroc și bun în fiecare zi!

inclus greutate de materiale de ambalare

Stare: Foarte Buna. Origine: Tibet

Cupru Lista de Produse bronz statuia lui Buddha urban figura sculptura sculptura sculptură animalieră cupru Budismul Tibetan dantelat cu aur, statui de bronz de clopot Tongding cupru cădelniță de bronz bronz meserii cupru forjat sculptura de bronz Știri

Identificarea de ritual

Inscripții de bronz

Ești aici: bronz _ bronz sculptura de bronz meserii _ bronz, statui de bronz fabricate _ _ bronz pret de fabrica - Tangxian Buddha marginea bronz meserii fabrica >> Produse >> bronzuri

Familia mea se ocupe Tibetan opere de artă și antichități Chinezești afaceri începând din 1968 în Tibet. Ne sunt de vânzare opere de artă și obiecte de colecție în Beijing ,China începând cu anul 1996., Am un vis de a împărtăși vechi Tibetan și cultura Chineză cu oameni din toate colturile lumii. Dar pentru săraci de comunicare, Tibetană sacră arta și cultura Chineză este foarte dificil să fie disponibil la nivel mondial, din fericire, în zilele noastre avem internet, cel puțin. Dorim nostru TIBETAN magazin online va aduce fericire pentru toți, care găsesc bucurie în învățăturile lui Buddha, Buddha viitoare.

Descriere

Aici este un Chinez de Cupru Bronz Folk Guardion Statuia Leului Templu Ciocanel la Usa Pereche, după Cum puteți vedea în imagine, este în stare bună, și a fost creat de către meșteșugari calificați în stil tradițional, cu amendă de mestesuguri.Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. manopera este foarte bine incredibil de detailling. Nu ratați această șansă de a obține-l .Vă doresc mult noroc!

Bronz Ambarcațiunile de introducere.

De bronz. Multi-se referă la bronzuri antice Chineze, popular în Neolitic târziu să Qin și Han dinastii, pentru cele mai rafinate Shang și Zhou artefacte,. Inițial a apărut mici instrumente sau accesorii. La începutul Dinastiei Xia vase de bronz și arme. Furnizorii mijlocul bronzuri soiuri au foarte bogat, și apariția unor inscripții și modele fine. Furnizor de târziu la începutul lunii Zhou de Vest bronzuri glorie este variat, energic, demn, inscripții treptat prelungit oneroase Bogat model. Ulterior, bronzuri carcasă a început subțierea, decor simplificat treptat. Între sfârșitul Primăverii și Toamna și Statele Beligerante, pentru a promova utilizarea de fier, cupru instrumente mai puțin și mai puțin. A jucat Han perioadă, cu porțelan și lac în viața de zi cu zi, a redus cupru recipient soiuri, decor simplu, cea mai mare câmpie, mai subtire carcasa. Vechii Chinezi bronzuri, strămoșii noștri dintre marile contribuții la civilizația umană, date arheologice din punct de vedere actual, apariția de Chinezi bronzuri, mai târziu decât alte locuri din lume, dar pe o scara de la utilizarea de bronz, turnare procesul de arte plastice și soiuri, bronzuri nu au un loc din lume nu poate fi comparabil cu bronzuri antice Chineze. Aceasta este bronzuri antice Chineze în istoria artei mondiale ocupă o poziție unică și unul dintre motivele care determina universal atenție.


Stas Art
2018-01-08
1/5
the new and Peru ORDER not no free shipping FOLLOW UP even, I think you never was sent.

Scrie o recenzie

Produse similare