Etichete: controler de control, capcana capcana, capcana de control al dăunătorilor, Ieftine de comandă, De înaltă Calitate capcana capcana, China capcana de control al dăunătorilor Furnizori.

26.24lei
  • In stoc
  • r1031


  • Pest Tip: Scorpioni,Greieri,Furnici,Șerpi,Miriapode,Soareci,Gandaci,Furnici,Paianjeni,Gandaci
  • Numărul De Model: Dl bug -001
  • Nume De Brand: Domnul Bug

  • Greutate Pachet: 0.3kg (0.66lb.)
  • Tip De Unitate: mulțime (5 buc/lot)
  • Dimensiunea Pachetului: 20cm x 10cm x 3cm (7.87in x 3.94in x 1.18in)

Pest Control Respinge Capcană, Furnici Paianjen Gândac de Țânțari Mouse-ul Șobolani Momeală Criminal Pulbere Capcana Dăunători Gel Respingător Non-ultrasunete în condiții de Siguranță. 5 seturi /pachet. Descriere Produs

Descriere:

Dl Bug Gândac Capcană 5 Seturi pentru Gândaci, Furnici, Păianjeni de Control Non-toxice.

Capcana mari și mici gândaci toate speciile, ușor de utilizat. De asemenea, pentru furnici, păianjeni și a altor dăunători de control.ECO mare pentru acasă cu femei gravide, copii, bătrâni și animale de companie, pentru a preveni gândaci moară acasă și rasa o mulțime de bacterii.Loc în colțuri de bucatarie, dormitor, șifonier, canapea, dulap, restaurant, birou, oriunde gândacii apar de multe ori. De protecție a mediului, non-toxic, 3 luni în ultimul timp.

1. Pls deschide Gândac capcană.

2. Coaja de pe hârtie albă acoperi adeziv autocolant.

3. Zdrobi momeala în pulbere sau mai mici, și pune-l în centrul de capcana.

4. Pls ori potrivit cutelor de Gândac capcană.

5. Completați-l, pune-l în locuri în care gândacii apar de multe ori.

Caietul de sarcini:

Stare:Nou

Compatibilitate:Roach Capcană ,Motel, controlul Dăunătorilor numai

Pachetul De Conținut:

5 seturi în 1 pachet cu momeala.

Dl Bug gândac momeli capcană casa 5 seturi într-o singură cutie. Capcana mari și mici gândaci toate speciile, ușor de utilizat. De asemenea, pentru furnici, păianjeni și a altor dăunători de control. ECO mare pentru acasă cu femeile gravide, copiilor, batranilor si animale de companie, pentru a preveni gândaci moară acasă și rasa o mulțime de bacterii. Loc în colțuri de bucatarie, dormitor, șifonier, canapea, dulap, restaurant, birou, oriunde gândacii apar de multe ori. De protecție a mediului, non-toxic, 3 luni în ultimul timp.

Nou 2016 ECO Dl Bug gândac de control capture gandaci trap roach trapper dăunătorilor ucide momeala non-toxice!

Transport gratuit Dl Bug Gândac capcană 5 buc fiecare pachet.

Dl Bug Gândac De Bucătărie,

Gândac de bucătărie de uz casnic corpul cu un număr mare de germeni, dar, de asemenea, astm sau alte reacții alergice la alergeni. Diferite pentru diferite specii de gândac insecticid a dezvoltat deja rezistenta! Casa noastră, diverse specii de gandaci sunt de multe ori mass-media mixte. A început acum un an, eu nu mai folosesc insecticid spray-uri și pesticide! Insecticid spray-uri va fi o mulțime de reziduale toxicitatea pesticidelor nocive în casă, dar pe termen lung este dificil de a elimina! Pune în pericol sănătatea ta și a familiei tale! A mers să mănânce un gândac insecticid de mestecat, difuze urca-ți de acasă alte alimente, canapele, scaune, saltele, toxice gândac fecale și produse alimentare în jurul valorii de fiecare colț, provocând grave de poluare a mediului! A murit de la a manca un gandac insecticid colt dulapuri, dulapuri, canapele, saltele, biblioteci și rasa o mulțime de bacterii! Acasă cu femei gravide, copii, animale de companie și persoanele în vârstă, bucătărie și dormitor și în alte locuri, vă rugăm să folosiți prudență insecticid spray-uri și pesticide! Domnul Bug-uri gândac de casă, folosind materii prime importate, de protecție a mediului, cu vâscozitate mare raional, rafinat procesul de producție, ajuta rezolva grijile tale! Domnul Bug-uri, gandaci de locuințe, protecția mediului, non-toxic, inofensiv, nu poluează mediul înconjurător, puteți alerga afară de gunoi! Din teama de a cuceri gândac gandaci, lucrăm împreună! Mama atent, intențiile familiei de îngrijire a sănătății! 5 buc/ pachet utilizarea Corectă: 1) Apăsați pictograma va gândac casa coliba formă împăturită, asigurarea plin gândac de bucătărie-ca rampa de intrare fel. 2) vă Rugăm să gândac momeala zdrobit în praf sau zdrobit particule, și mijlocul casei în gândac (foarte important). 3) vă Rugăm să gândac casa plasate în locuri frecventate de gandaci, cum ar fi bucătărie, aragaz, dulapuri, lângă coșul de gunoi, canapea și așa mai departe. 5 zile, dacă nu există nici un efect, de a înlocui sau de locație.

Pentru mai multe produse, vă rugăm să vizitați magazinul nostru online de pe Rentautobucuresti.ro si cumpara: D Bug Gândac Capcana Cutie


Krossatl
2018-03-08
5/5
not заказываю first time. fine catch. already know me soon seller will think)))
Joyce Compart6
2018-02-20
5/5
come, all is excellent, will test. put more seller gift from the tablet cockroaches. thank you very much! seller recommend
Sderestm
2018-01-09
2/5
*Very* unprofessional seller, closed order before I received anything (although item indeed was sent (as far as I can tell) + 1 star for that) - I am yet to see what I will receive and in what condition. For sure I am not going to purchase anything else from this seller ever again.
Myrka007
2018-02-15
5/5
very good the умерла cockroach сотней!!! thank you!
Wild Thing
2017-11-28
5/5
працює so yak треба.

Scrie o recenzie

Produse similare